Selecteer een pagina

Workshop Envision Your Future

Op zoek naar een leuke en leerzame workshop voor je team? Dan is de workshop Envision Your Future misschien wat voor jou/jullie! In een middag neem ik jou en je team mee in alle ins en outs m.b.t. persoonlijke effectiviteit op een interactieve manier.

Wat houdt het in?

Hoe ziet een zakelijke workshop eruit? Gedurende een dagdeel neem ik jullie mee in één of meerdere van onderstaande onderwerpen:

  • De link tussen body en mind;
  • De kracht van je gedachten;
  • De werking van je brein;
  • De link tussen vitaliteit en je brein; en
  • Visualisatie en affirmaties, het bewezen effect.

Hoe ziet een workshop eruit?

De leukste feitjes over zelfontwikkeling met een wetenschappelijke onderbouwing komen aan bod. Na deze workshop kijk je anders naar jezelf en je teamgenoten. Er is geen weg meer terug. Na deze workshop kun je gericht aan de slag om een andere realiteit voor jou en je team te creëren! 

Wil je iets met het team bereiken zoals bijvoorbeeld een betere samenwerking of meer sales? Dan is dit een ideale workshop. We gaan samen aan de slag wat jullie doel is en wat daar voor nodig is. Jullie gaan naar huis met een toolset om dat doel te gaan realiseren. Denk hierbij aan een positieve teamslogan die het doel ondersteunt en een envisionboard met hoe dat doel eruit ziet om in jullie werkomgeving op te hangen zodat elk teamlid elke dag geïnspireerd is om aan het gezamenlijke doel te werken!

Geïnspireerd?

Zin om met je team geïnspireerd te raken? Een workshop Envision Your Future wordt op maat gemaakt. Neem daarom even contact met me op voor de mogelijkheden.