Selecteer een pagina

Bereik persoonlijk Geluk en Zakelijk Succes

Golven van Geluk

Wat als alles mogelijk is? Leef je dan op dit moment het leven waar je altijd van hebt gedroomd? Als je helemaal eerlijk bent tegen jezelf, welke onvervulde wensen heb je dan nog? Meer tijd voor jezelf? Meer rust? Een andere baan? Een grote liefde?

Hoe zou het zijn als je jouw wensen werkelijkheid kunt laten worden? Wat zou er gebeuren als jij je leven kunt inrichten precies zoals jij dat wilt, dat succes verzekerd is? Zou jij dat willen? En zou je dan gelukkig zijn?

Dit boek geeft je de wetenschappelijke onderbouwing waarom de manier waarop je denkt, praat, droomt en voelt, bepaalt hoe jouw leven eruitziet.

Bestel Golven van geluk nu op Bol.com via onderstaande knop, je komt direct bij mijn boek.

Wil je het boek persoonlijk van mij ontvangen en/of een gesigneerd exemplaar in de bus krijgen? Dat kan ook! Stuur een berichtje/appje naar 0683229283 en het (gesigneerde) boek komt zo snel mogelijk je kant op! 

Golven van geluk en Droomwensen met korting!

Als jij een toverstaf zou hebben? Wat zou jij dan in je leven toveren? Een vakantiehuis, een nieuwe auto, meer geld, meer rust, meer liefde?

Wat nou als je helemaal geen toverstaf nodig hebt, maar dat de kracht om wonderen te realiseren, al in je zit? Dat is gelukkig geen mooi sprookje maar keiharde wetenschap.

Wil je de wetenschappelijke onderbouwing leren hoe het kan dat jij jouw eigen toverstaf in handen hebt? En wil je leren hoe je daarmee jouw dromen kunt laten uitkomen? Dan is het boek Golven van geluk helemaal iets voor jou.

Hoe mooi is het om kinderen al van jongs af aan te leren over deze toverstaf? Het prachtige prentenboek Droomwensen vertelt het verhaal van de 7 jarige Jaan die van haar oma leert over de wet van aantrekking.

Het is de droom van Laura en Linda, schrijfsters van beide boeken, dat iedereen, van jong tot oud, kennis maakt met de toverstaf in henzelf. Daarom bieden ze nu hun beide boeken in één pakket aan met een enorme korting!

Wil jij de toverstaf in jezelf en die bij je kinderen activeren? Ja?! Bestel dan nu Golven van geluk en Droomwensen samen voor 29,95 euro!

Wat anderen zeggen over Golven van geluk

Reviews

Interessant en leerzaam boek om meer te weten te komen over hoe kwantumfysica en neurowetenschap jouw persoonlijk en zakelijk geluk kan beïnvloeden. Het boek geeft je praktische handvatten en een stappenplan (het Envision Your Future-model) om er zelf mee aan de slag te gaan. Door het enthousiasme, waarin Linda je als lezer meeneemt door de theorieën en het model, raak je geïnspireerd om het direct vanuit je “luie” stoel toe te passen. Kortom, een echte aanrader, lezen dus..

Fardoe Boonen 
Fardoe Boonen

Wat zet Linda hier een prestatie neer. Een fascinerend boek waarin zij op een toegankelijke manier de correlatie tussen wetenschap en spiritualiteit legt. Een absolute ‘must read’ voor mensen die zich verder willen ontwikkelen, met als kers op de taart een duidelijk en helder stappenplan, waarin zij je aan de hand meeneemt om van jouw dromen werkelijkheid te maken.

Pim Kleins 
Pim Kleins

Een super boek en voor mij een echte eye-opener. Linda vertelt op een begrijpbare en down-to-earth wijze precies de stappen die je moet nemen om je leven zo in te richten zoals jij dat wilt en je eigen geluk te creëren. Het heeft mij een hoop inspiratie en inzichten gebracht waar ik meteen mee aan de slag kan! Je kunt daadwerkelijk persoonlijk en zakelijk succes bereiken en het leven is te mooi om er niet 100% voor te gaan!

Willemijn Keulemans 
Willemijn Keulemans

Gratis Werkboek

Laat nu jouw emailadres achter en ontvang het envision your future-werkboek

werkboek-envision-your-future

Het werkboek helpt je de stappen van het Envision Your Future model te doorlopen. Vraag nu het werkboek aan, ga aan de slag en bereik jouw gewenste situatie!