Bereik persoonlijk Geluk en Zakelijk Succes

Golven van Geluk

Als jij nu een tekening zou mogen maken van jouw ideale leven. Hoe zou die er dan uitzien? En is die tekening hetzelfde als hoe jouw leven er op dit moment uitziet? Zo niet, hoe zou het zijn als je jouw droom tekening werkelijkheid kunt laten worden?

‘Golven van geluk’ geeft je de wetenschappelijke onderbouwing hoe het kan dat je je eigen realiteit vormgeeft. En als je huidige realiteit niet is zoals je wenst, geeft het boek je alle tools hoe jouw droom leven dan wel te creëren. 

Toe aan wat extra golfjes geluk en succes? Bestel dan nu mijn boek! Simpel en gratis thuis bezorgd!

Droomwensen!

Laura Langens is schrijfster van diverse kinderboeken over de wet van de aantrekkingskracht. Laura en ik hebben een half jaar lang een actie gehad waarbij je ‘Golven van geluk’ en ‘Droomwensen’, het eerste boek van Laura, met een flinke korting kon kopen. 

In verband met de vaste boekenprijs is die actie op dit moment verlopen. Zodra we weer volgens de wetgeving een actie mogen starten, gaan we dat direct doen! 

Heb jij interesse in de prachtige boeken van Laura? Dan verwijs ik je door naar haar website: https://lauralangens.nl. 

Golven van geluk kun je middels onderstaande knoppen kopen: 

Wat anderen zeggen over Golven van geluk

Reviews

Interessant en leerzaam boek om meer te weten te komen over hoe kwantumfysica en neurowetenschap jouw persoonlijk en zakelijk geluk kan beïnvloeden. Het boek geeft je praktische handvatten en een stappenplan (het Envision Your Future-model) om er zelf mee aan de slag te gaan. Door het enthousiasme, waarin Linda je als lezer meeneemt door de theorieën en het model, raak je geïnspireerd om het direct vanuit je “luie” stoel toe te passen. Kortom, een echte aanrader, lezen dus..

Fardoe Boonen 
Fardoe Boonen

Wat zet Linda hier een prestatie neer. Een fascinerend boek waarin zij op een toegankelijke manier de correlatie tussen wetenschap en spiritualiteit legt. Een absolute ‘must read’ voor mensen die zich verder willen ontwikkelen, met als kers op de taart een duidelijk en helder stappenplan, waarin zij je aan de hand meeneemt om van jouw dromen werkelijkheid te maken.

Pim Kleins 
Pim Kleins

Een super boek en voor mij een echte eye-opener. Linda vertelt op een begrijpbare en down-to-earth wijze precies de stappen die je moet nemen om je leven zo in te richten zoals jij dat wilt en je eigen geluk te creëren. Het heeft mij een hoop inspiratie en inzichten gebracht waar ik meteen mee aan de slag kan! Je kunt daadwerkelijk persoonlijk en zakelijk succes bereiken en het leven is te mooi om er niet 100% voor te gaan!

Willemijn Keulemans 
Willemijn Keulemans

Gratis Werkboek

Laat nu jouw emailadres achter en ontvang het envision your future-werkboek

werkboek-envision-your-future

Het werkboek helpt je de stappen van het Envision Your Future model te doorlopen. Vraag nu het werkboek aan, ga aan de slag en bereik jouw gewenste situatie!