Bereik persoonlijk Geluk en Zakelijk Succes

Golven van Geluk

Als jij nu een tekening zou mogen maken van jouw ideale leven. Hoe zou die er dan uitzien? En is die tekening hetzelfde als hoe jouw leven er op dit moment uitziet? Zo niet, hoe zou het zijn als je jouw droom tekening werkelijkheid kunt laten worden?

‘Golven van geluk’ geeft je de wetenschappelijke onderbouwing hoe het kan dat je je eigen realiteit vormgeeft. En als je huidige realiteit niet is zoals je wenst, geeft het boek je alle tools hoe jouw droom leven dan wel te creëren. 

Toe aan wat extra golfjes geluk en succes? Bestel dan nu mijn boek! Simpel en gratis thuis bezorgd!

Golven van geluk en Droomwensen met korting!

Als jij een toverstaf zou hebben? Wat zou jij dan in je leven toveren? Een vakantiehuis, een nieuwe auto, meer geld, meer rust, meer liefde?

Wat nou als je helemaal geen toverstaf nodig hebt, maar dat de kracht om wonderen te realiseren, al in je zit? Dat is gelukkig geen mooi sprookje maar keiharde wetenschap.

Wil je de wetenschappelijke onderbouwing leren hoe het kan dat jij jouw eigen toverstaf in handen hebt? En wil je leren hoe je daarmee jouw dromen kunt laten uitkomen? Dan is het boek Golven van geluk helemaal iets voor jou.

Hoe mooi is het om kinderen al van jongs af aan te leren over deze toverstaf? Het prachtige prentenboek Droomwensen vertelt het verhaal van de 7 jarige Jaan die van haar oma leert over de wet van aantrekking.

Het is de droom van Laura en Linda, schrijfsters van beide boeken, dat iedereen, van jong tot oud, kennis maakt met de toverstaf in henzelf. Daarom bieden ze nu hun beide boeken in één pakket aan met een enorme korting!

Wil jij de toverstaf in jezelf en die bij je kinderen activeren? Ja?! Bestel dan nu Golven van geluk en Droomwensen samen voor 29,95 euro!

Wat anderen zeggen over Golven van geluk

Reviews

Interessant en leerzaam boek om meer te weten te komen over hoe kwantumfysica en neurowetenschap jouw persoonlijk en zakelijk geluk kan beïnvloeden. Het boek geeft je praktische handvatten en een stappenplan (het Envision Your Future-model) om er zelf mee aan de slag te gaan. Door het enthousiasme, waarin Linda je als lezer meeneemt door de theorieën en het model, raak je geïnspireerd om het direct vanuit je “luie” stoel toe te passen. Kortom, een echte aanrader, lezen dus..

Fardoe Boonen 
Fardoe Boonen

Wat zet Linda hier een prestatie neer. Een fascinerend boek waarin zij op een toegankelijke manier de correlatie tussen wetenschap en spiritualiteit legt. Een absolute ‘must read’ voor mensen die zich verder willen ontwikkelen, met als kers op de taart een duidelijk en helder stappenplan, waarin zij je aan de hand meeneemt om van jouw dromen werkelijkheid te maken.

Pim Kleins 
Pim Kleins

Een super boek en voor mij een echte eye-opener. Linda vertelt op een begrijpbare en down-to-earth wijze precies de stappen die je moet nemen om je leven zo in te richten zoals jij dat wilt en je eigen geluk te creëren. Het heeft mij een hoop inspiratie en inzichten gebracht waar ik meteen mee aan de slag kan! Je kunt daadwerkelijk persoonlijk en zakelijk succes bereiken en het leven is te mooi om er niet 100% voor te gaan!

Willemijn Keulemans 
Willemijn Keulemans

Gratis Werkboek

Laat nu jouw emailadres achter en ontvang het envision your future-werkboek

werkboek-envision-your-future

Het werkboek helpt je de stappen van het Envision Your Future model te doorlopen. Vraag nu het werkboek aan, ga aan de slag en bereik jouw gewenste situatie!