Bereik persoonlijk Geluk en Zakelijk Succes

Golven van Geluk

‘Golven van geluk’ geeft je de wetenschappelijke onderbouwing hoe het kan dat je je eigen realiteit vormgeeft. En als je huidige realiteit niet is zoals je wenst, geeft het boek je alle tools hoe jouw droom leven dan wel te creëren. 

Toe aan wat extra golfjes geluk en succes? Bestel dan nu mijn boek! Simpel en gratis thuis bezorgd!

speciale actie!

Golven van Geluk & HEEL voor 32,50

Zowel Linda (auteur Golven van geluk) als Vilna (auteur HEEL) geloven in onze menselijke creatiekracht en het zelfhelende vermogen van ons lichaam. Waar Golven van geluk ingaat op de wetenschappelijke onderbouwing van onze creatiekracht, is HEEL hét boek wat je wilt lezen om te begrijpen waarom en hoe ons lichaam zichzelf kan helen. Beide boeken vullen elkaar perfect aan! Daarom nu een super actie!

In plaats van 42,50 euro betaal je via onderstaande link slechts 32,50 euro voor beide boeken. Het perfecte cadeautje voor jezelf en/of voor de ander! 

Creëer het leven zoals jij het wilt!

Manifestatie Magazine

Wil jij je helemaal onder dompelen in de wereld van manifesteren? Dan is het boek Golven van geluk samen met het Manifestatie Magazine echt iets voor jou! Wil je de 2e editie ipv de 1e editie? Geef dat dan even aan bij bestelnotities. 

Nu samen voor maar 29,95 euro! 

Wat anderen zeggen over Golven van geluk

Reviews

Interessant en leerzaam boek om meer te weten te komen over hoe kwantumfysica en neurowetenschap jouw persoonlijk en zakelijk geluk kan beïnvloeden. Het boek geeft je praktische handvatten en een stappenplan (het Envision Your Future-model) om er zelf mee aan de slag te gaan. Door het enthousiasme, waarin Linda je als lezer meeneemt door de theorieën en het model, raak je geïnspireerd om het direct vanuit je “luie” stoel toe te passen. Kortom, een echte aanrader, lezen dus..

Fardoe Boonen 
Fardoe Boonen

Wat zet Linda hier een prestatie neer. Een fascinerend boek waarin zij op een toegankelijke manier de correlatie tussen wetenschap en spiritualiteit legt. Een absolute ‘must read’ voor mensen die zich verder willen ontwikkelen, met als kers op de taart een duidelijk en helder stappenplan, waarin zij je aan de hand meeneemt om van jouw dromen werkelijkheid te maken.

Pim Kleins 
Pim Kleins

Een super boek en voor mij een echte eye-opener. Linda vertelt op een begrijpbare en down-to-earth wijze precies de stappen die je moet nemen om je leven zo in te richten zoals jij dat wilt en je eigen geluk te creëren. Het heeft mij een hoop inspiratie en inzichten gebracht waar ik meteen mee aan de slag kan! Je kunt daadwerkelijk persoonlijk en zakelijk succes bereiken en het leven is te mooi om er niet 100% voor te gaan!

Willemijn Keulemans 
Willemijn Keulemans

Gratis Werkboek

Laat nu jouw emailadres achter en ontvang het envision your future-werkboek

werkboek-envision-your-future

Het werkboek helpt je de stappen van het Envision Your Future model te doorlopen. Vraag nu het werkboek aan, ga aan de slag en bereik jouw gewenste situatie!