Manifestatie Magazine brengt je persoonlijke verhalen en ervaringen van zowel bekende als niet-bekende Nederlanders en per editie staat een bepaald thema rondom manifesteren centraal. Hoe manifesteer je jouw droomleven? Hoe manifesteer je jouw liefde? Hoe manifesteer je jouw droombaan?

Met verdiepende interviews en bijdrages over wat daar in de weg zou kunnen staan en hoe dat aan te gaan zodat jij bewust kunt gaan manifesteren wat jij wenst! Voor iedereen op zoek naar meer diepgang, inspiratie en groei.

Let op: de cover op de website is een voorbeeld cover. Dit is niet de definitieve cover. 

Pre-order

Wil je het Manifestatie Magazine ontvangen? Yes dat kan! De eerste editie komt naar verwachting begin september.

Je kunt het magazine met 15% korting of het jaarabonnement op het Manifestatie Magazine als pre-order met 30% korting kopen!

Golven van geluk

Extra voordeel? Bestel Manifestatie Magazine #1 of het Jaarabonnement en het boek ‘Golven van Geluk – persoonlijk geluk en zakelijk succes met kwantumfysica en neurowetenschap’ samen.

Wat kun je verwachten?

In de eerste editie met thema ‘Manifesteren’ vertelt Linda Dronkers jou wat manifesteren volgens haar inhoudt, de wetenschap erachter en de technieken hoe toe te passen. Thijs Lindhout neemt je mee in zijn visie op hoe je de verbinding met jezelf kunt vinden om juist te gaan manifesteren wat jij wenst!

Een bekende Nederlander, nog even een verrassing wie dat wordt, zal zijn/haar verhaal delen alsmede een ondernemer die manifesteren inzet om zijn business te runnen. 

Onze drie columnisten, Lou Niestadt, Wiggert Meerman en Cindy Koeman brengen je prachtige inspiratie en mooie verhalen. Laura Langens, expert op het gebied van manifesteren in relatie tot kinderen, gaat in gesprek met jonge kindjes over hoe zij hun droomleven voor zich zien. De rubriek Manifestatie Wijsheid van Kids brengt je dus grappige en ontroerende verhalen van onze kindjes, de grootheden van onze toekomst!

In de rubriek Manifestatie Methode delen we je de beste methoden om nog beter te kunnen manifesteren! De rubriek van Richard de Leth over een gezonde leefstijl vinden we super tof, omdat het zo belangrijk is om je energie hoog te houden om goed te kunnen manifesteren.

Giel Beelen gaat de rubriek ‘Giel’s Manifestatie Journal’ verzorgen. We zullen Giel volgen in het manifesteren van zijn doelen. Welke doelen heeft Giel al behaald? Waar liep hij tegenaan? Wat heeft hij op zijn weg geleerd? 

Maar denk ook aan rubrieken als Mijn Mooiste Manifestatie – verhalen van lezers, een boeken- en filmrubriek, Mooiste Manifestatie Plekjes en nog veel meer moois!   

Wie zijn wij?

Linda Dronkers – Initiatiefnemer/CEO Manifestatie Magazine (foto midden)

Linda is helemaal gek van alles wat te maken heeft met je eigen realiteit creëren met een speciale interesse in de wetenschap erachter. Die kennis heeft haar leven compleet veranderd en het is in haar optiek de sleutel naar een nog mooiere wereld. Het is Linda haar drijfveer om middels het Manifestatie Magazine mensen te inspireren over deze positieve manier van leven. Daarnaast is Linda auteur van het boek Golven van geluk, wat de wetenschap achter manifesteren in begrijpelijke taal uitlegt. Ze begeleidt via haar bedrijf Envision Your Future mensen naar meer persoonlijk geluk en zakelijk succes. Linda haar motto: ‘Alles is mogelijk, de enige begrenzing is je eigen gedachte!’

Minke van Lokven – hoofdredacteur Manifestatie Magazine (foto rechts)

Minke heeft een achtergrond in communicatie. Ze werkte jarenlang voor een grote corporate en vond in 2019 haar passie als freelance tekstschrijver. Mensen en hun levensverhalen zijn haar grootste bron van inspiratie. Naast Manifestatie Magazine schrijft ze ook voor andere magazines en bedrijven. Minke is getrouwd en heeft drie dochters. Haar motto: leven is leren!

Linda Hemmes – fotograaf Manifestatie Magazine (foto links)

Linda runt al ruim tien jaar haar eigen fotografie studio. Al van jongs af aan is ze bezig met fotografie. Linda helpt vrouwelijke ondernemers met beelden die precies passen bij de boodschap die ze willen uitdragen om zo hun grootsheid aan de wereld te kunnen tonen. Linda coacht en begeleidt daarnaast vrouwelijke ondernemers om het beste uit henzelf te halen. Linda haar visie: iedereen is mooi en mijn missie is om iedere vrouw haar mooiste zelf te laten zien.

Wendy de Boer – vormgever Manifestatie Magazine (binnenkort volgt een nieuwe foto inclusief Wendy)

Wendy heeft al van kleins af aan een grote liefde voor mooie plaatjes, echte verhalen en het maken van boekjes. Werken op de redactie van een tijdschrift was altijd haar grote droom. Inmiddels leeft ze deze droom en is ze al 20 jaar als vormgever / art director betrokken bij een groot landelijk magazine. En nu ook bij het Manifestatie Magazine! Urenlang kan ze verdwalen in het zoeken naar het juiste beeld, kleuren en mooie letters. Met haar oog voor detail schuift ze net zolang totdat deze elementen op een magische manier samen vallen.

Als het plaatje klopt dan maakt haar hart een sprongetje! Wendy haar motto: Volg het pad waar je hart je brengt!

Stel je voor….

Je hebt je ingeschreven voor een inspirerende dag. Op 12 september 2021 loop je op je slippers het grasveld op. Het gras is nog nat van de dauw, maar het zonnetje breekt door en het belooft een heerlijke dag te worden.

Op het gras staan tenten. Je loopt tussen de bomen door en ziet een hele grote tent waar verschillende sprekers hun verhaal, missie en inspiratie komen delen. Ze gaan je alles vertellen over manifesteren. Wauw! Hoe gaaf is dat.
Iets verderop staan tafeltjes, stoelen, branden lampjes, zie je de bomen, het bos en ruik je het kampvuur. Mensen staan te praten, ze lachen en er heerst een fantastische sfeer.
Je beleeft een inspirerende dag, leert nieuwe dingen, doet mee met meditaties en workshops en als je aan het eind van de dag op weg naar huis bent, kun je maar aan een ding denken: dit was geweldig! Volgend jaar ben ik er weer bij.

Ennnn… op dit fantastische Manifestatie Event wordt de eerste editie van het Manifestatie Magazine gelanceerd! Dit wordt zo gaaf! Be there! Schrijf je in voor de nieuwsbrief of koop je kaarten op https://manifestatieevent.nl

Stay updated!

 

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al het nieuws rondom het Manifestatie Magazine!

Contactgegevens

Manifestatie Magazine – onderdeel van Envision Your Future

Cort van der Lindenlaan 57, 1412BX Naarden – info@manifestatiemagazine.nl

KvK: 75492385 – BTW: NL002093335B77 – Algemene Voorwaarden – Privacyverklaring – Retourbeleid