Envision your Future

Module 3 – Het Magische Universum – je creëert je eigen realiteit

 In deze module zul je erachter komen hoe magisch het universum is. Je zult gaan ontdekken dat de realiteit zoals wij die observeren mogelijk niet alles is van wat er is. Deze informatie opent je naar groots durven dromen en denken. Daarom gaan we in deze module ook aan de slag met dromen over jouw mooiste leven. 

Tijdens het bekijken van de theorie video, zul je halverwege gevraagd worden om een video te bekijken van YouTube. Deze video is hier te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=btImof4nyzo

Oefening 1 – ‘Mijn mooiste leven’

Deze visualisatie is om het deurtje te openen naar groot durven dromen. Alles wat we denken dat niet mogelijk is, wat niet kan, zijn puur gedachten. Het zijn verbindingen in ons brein die dus te veranderen zijn. Hoe zou het zijn om die belemmerende overtuigingen te veranderen in overtuigingen dat alles mogelijk is? Dat je alles kunt behalen waar jij gelukkig van wordt? In deze meditatie visualisatie neem ik je mee naar jouw mooiste leven. Na de visualisatie schrijf je in je werkboek op wat er naar voren kwam tijdens de meditatie visualisatie. 

 Oefening 2 – ‘Bucket list’

Alles is mogelijk, er is een kwantumveld waar je mee in verbinding staat. Alles wat jij je kunt bedenken, is een mogelijkheid in het kwantumveld. Als alles mogelijk is, wat zou je dan in ieder geval willen doen in je leven?  Maak een bucket list. Schrijf jouw Bucket list op in je werkboek.