Envision your Future

Module 5 – Creëer je eigen toekomst!

In deze module neem ik je mee in de tools om je realiteit te gaan creëren. Naast de kennis over de tools zul je ze ook voor jezelf concreet gaan maken. Op naar jouw gewenste situatie!

xxxxx

Oefening 1 – ‘Jouw Envision Your Future-tools’

De opdracht voor deze module is om in je werkboek alle Envision Your Future tools in te gaan vullen die jouw gaan helpen je gewenste situatie zoals je die hebt geschetst in de vorige module, te gaan creëren. Maak de affirmaties bij jouw gewenste situatie. Maak je eigen visualisatie. Maak je Envision Board. Ga gebruik maken van intenties en vragen wat je wilt. 

Oefening 2 – ‘Jouw Envision Your Future Plan’

Je hebt door oefening 1 de Envision Your Future-tools voor jouw gewenste situatie gemaakt. Je kunt prachtige affirmaties hebben, maar als je ze niet regelmatig herhaalt, hebben ze geen effect. Je kunt een mooie visualisatie hebben, maar als je niet regelmatig visualiseert, heeft het geen effect. Maak daarom een plan. Wanneer ga je jouw tools inzetten. Houd het simpel. Bijvoorbeeld voor je affirmaties, die zeg je elke ochtend op als je onder de douche staat. De visualisatie doe je in de avond na je meditatie. Je Envision Board hang je op in de wc. Je intentie voor de dag, zet je in je agenda. Zo maak je een plan voor jezelf zodat je de tools ook echt gaat inzetten. In je werkboek heb je ruimte om je plan in te vullen.