Persoonlijke Coaching

Ben je op zoek naar een life en/of career coach om positieve veranderingen te realiseren in jouw leven op het gebied van persoonlijk geluk en/of zakelijk succes:

 • Op een nuchtere/zakelijke manier met humor en gevoel.
 • Met een wetenschappelijke onderbouwing.
 • En een blijvend effect?

Dan ben ik mogelijk jouw coach!

Het Resultaat

Wat levert je een persoonlijk coachingstraject met mij op?

 • Bewust handelen en leven;
 • Manifesteren wat en wie je wilt zijn;
 • Positieve en helpende gedachten en overtuigingen creëren bij jouw ideale leven;
 • Visie waar je naar toe wilt en en dat bereiken (professioneel/zakelijk en/of persoonlijk);
 • Leven vanuit vertrouwen en vrijheid;
 • Kracht en energie;
 • En tot slot: duurzame positieve verandering.

Hoe ziet een persoonlijk coachingstraject eruit?

Een persoonlijk coachingstraject start met een intake met vervolgens een aantal sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur (excl voorbereidingstijd). Voor tarieven, neem contact met me op.

Ik ben geregistreerd NOBCO-coach (de Nederlandse Orde van beroepscoaches) en ik handel conform de Global Code of Ethics. 

Een abonnement op Linda

Veel cliënten laten me op het einde van een traject weten dat ze het jammer vinden dat het traject er op zit. Ze zouden het liefste op regelmatige basis even een update gesprek willen hebben. Daar heb ik nu wat op bedacht! Een coachings abonnement bij Linda. Wat krijg je als je een coach abonnement bij Linda afsluit? 

Een jaar lang begeleiding. We starten met een eerste live sessie van 1,5 uur waarin we jouw situatie en jouw wensen bespreken. Je krijgt een werkboek mee naar huis en de eerste opdrachten. Vanaf dat moment spreken we elkaar elke maand 45 minuten via Zoom. We werken toe naar jouw ideale situatie met elke maand inspirerende thuis opdrachten om al het geleerde te integreren. Veranderingen (in je brein) hebben tijd nodig. Daarom is dit traject ideaal!  

Na een jaar heb je de mogelijkheid om jouw abonnement te verlengen en is het per maand opzegbaar. 

Wat krijg je?

 1. Een live sessie van 1,5 uur;
 2. Elke maand een persoonlijke online sessie van 45 minuten (11 maanden lang);
 3. Maandelijkse opdrachten voor inspiratie, motivatie en duurzame verandering;
 4. Een werkboek waar je je opdrachten invult en waarmee je naar jouw ideale situatie toewerkt.

Wat levert het op?

Fijne begeleiding naar jouw gewenste situatie. Waar de meeste mensen na een paar maanden weer vervallen in oud gedrag, werk jij toe naar je ideale zelf doordat je elke maand een stok achter de deur hebt door de online sessie met mij. Resultaat: duurzame gewenste veranderingen en heel veel positieve energie!

Investering

 Voor de investering van 1.200,- euro krijg jij een abonnement bij Linda. Dit bedrag is exclusief btw voor bedrijven en ondernemers en inclusief btw voor particulieren. Particulieren hebben de mogelijkheid om per kwartaal te betalen.

 

Visie & Werkwijze

Mijn visie is dat je gedachten en overtuigingen van het verleden bepalen hoe jouw leven er op dit moment uit ziet. De eerste stap van een coachingstraject is daarom altijd inzicht verkrijgen. Inzicht in je gedachten, overtuigingen en je gedrag. Welke gedachten en overtuigingen heb je over werk, over relaties, over geld, enz. Dat zijn bij de meeste mensen hele waardevolle inzichten! Door middel van oefeningen bouwen we meer rust in zodat je zelf ook meer aandacht gaat krijgen waar je gedachten (circa 60.000) per dag over gaan. Dagelijkse meditatie bijvoorbeeld zorgt voor groei in de activiteit in de prefrontale cortex. Meditatie is daarom een uitstekend middel om meer bewustzijn te creëren en zo meer inzicht in je onbewuste patronen. Komen er emotionele of lichamelijke blokkades of klachten naar boven, dan zijn er technieken om dit te verlichten. Ik werk onder andere met Emotional Freedom Technique (ondermeer gebruikt door het Amerikaanse leger) en Touch of Matrix. Ik ben gecertificeerd Touch of Matrix therapeut. Benieuwd naar deze methode? Klik dan hier

De tweede stap is om te onderzoeken hoe je gewenste leven eruit ziet. Waar word je echt blij van? Om hier te komen zet ik onder andere visualisatie en/of journalling oefeningen in.

Nadat je inzicht hebt gekregen in enerzijds je oude gedachten, overtuigingen en patronen en daarmee je gedrag, en anderzijds in welke doelen, wensen en ambities je hebt, gaan we aan de slag met een nieuwe conditionering die helpend is bij je wensen en doelen. Het is wetenschappelijk aangetoond, dat je hersenen veranderbaar zijn, neuroplasticiteit genoemd, waardoor het mogelijk is om nieuwe hersenverbindingen en dus nieuwe overtuigingen te creëren. Tot slot stellen we een (En)visionboard op waar we alles opzetten wat jij wil realiseren zodat je dit middels de wet van de aantrekkingskracht je leven in gaat trekken. Envision Your Future!

Ga je er voor?

Ben je geïnspireerd geraakt en heb je zin om aan de slag te gaan om meer uit het leven te gaan halen? Of wil je nog wat weten? Neem dan contact met me op!