Persoonlijke Coaching

In verband met het Manifestatie Magazine wat op dit moment mijn volledige aandacht vraagt, start ik geen nieuw persoonlijke coachingstrajecten. Ik heb wel een online training waarin ik je aan de hand van wekelijkse video’s, opdrachten en een zeer uitgebreid werkboek door eenzelfde traject begeleid als dat ik een-op-een met mensen doe. Zie mijn trainingsaanbod voor meer informatie. 

 

 

 

Ben je op zoek naar een life en/of career coach om positieve veranderingen te realiseren in jouw leven op het gebied van persoonlijk geluk en/of zakelijk succes:

  • Op een nuchtere/zakelijke manier met humor en gevoel.
  • Met een wetenschappelijke onderbouwing.
  • En een blijvend effect?

Dan ben ik mogelijk jouw coach!

Het Resultaat

Wat levert je een persoonlijk coachingstraject met mij op?

  • Bewust handelen en leven;
  • Manifesteren wat en wie je wilt zijn;
  • Positieve en helpende gedachten en overtuigingen creëren bij jouw ideale leven;
  • Visie waar je naar toe wilt en en dat bereiken (professioneel/zakelijk en/of persoonlijk);
  • Leven vanuit vertrouwen en vrijheid;
  • Kracht en energie;
  • En tot slot: duurzame positieve verandering.

Hoe ziet een persoonlijk coachingstraject eruit?

Een persoonlijk coachingstraject is op dit moment alleen mogelijk in combinatie met een jaartraject. Zie voor toelichting onder trainingsaanbod. 

Visie & Werkwijze

Mijn visie is dat je gedachten en overtuigingen van het verleden bepalen hoe jouw leven er op dit moment uit ziet. De eerste stap van een coachingstraject is daarom altijd inzicht verkrijgen. Inzicht in je gedachten, overtuigingen en je gedrag. Welke gedachten en overtuigingen heb je over werk, over relaties, over geld, enz. Dat zijn bij de meeste mensen hele waardevolle inzichten! Door middel van oefeningen bouwen we meer rust in zodat je zelf ook meer aandacht gaat krijgen waar je gedachten (circa 60.000) per dag over gaan. Dagelijkse meditatie bijvoorbeeld zorgt voor groei in de activiteit in de prefrontale cortex. Meditatie is daarom een uitstekend middel om meer bewustzijn te creëren en zo meer inzicht in je onbewuste patronen. Komen er emotionele of lichamelijke blokkades of klachten naar boven, dan zijn er technieken om dit te verlichten. Ik werk onder andere met Emotional Freedom Technique (ondermeer gebruikt door het Amerikaanse leger) en Touch of Matrix. Ik ben gecertificeerd Touch of Matrix therapeut. Benieuwd naar deze methode? Klik dan hier

De tweede stap is om te onderzoeken hoe je gewenste leven eruit ziet. Waar word je echt blij van? Om hier te komen zet ik onder andere visualisatie en/of journalling oefeningen in.

Nadat je inzicht hebt gekregen in enerzijds je oude gedachten, overtuigingen en patronen en daarmee je gedrag, en anderzijds in welke doelen, wensen en ambities je hebt, gaan we aan de slag met een nieuwe conditionering die helpend is bij je wensen en doelen. Het is wetenschappelijk aangetoond, dat je hersenen veranderbaar zijn, neuroplasticiteit genoemd, waardoor het mogelijk is om nieuwe hersenverbindingen en dus nieuwe overtuigingen te creëren. Tot slot stellen we een (En)visionboard op waar we alles opzetten wat jij wil realiseren zodat je dit middels de wet van de aantrekkingskracht je leven in gaat trekken. Envision Your Future!

Ga je er voor?

Ben je geïnspireerd geraakt en heb je zin om aan de slag te gaan om meer uit het leven te gaan halen? Of wil je nog wat weten? Neem dan contact met me op!