Annemarie Stam

Ik werk sinds september 2020 samen met Linda en heb inmiddels negen 1 op 1 sessies gehad. Mijn ervaring tot nu toe is heel goed.

Linda is praktisch, kritisch en houdt mij regelmatig een spiegel voor. Ze heeft mij veel geleerd over mijzelf en mijn denkwijze. Daarnaast is ze ook mijn grootste cheerleader! Het is mij gelukt om in 2020 al hele mooie dingen aan te trekken in mijn leven, zo heb ik mijn financiële jaar (spaar)doel verdubbeld (!). Ik kan niet wachten wat 2021 mij gaat brengen en wat ik ga bereiken met de toepassing van alles wat ik inmiddels heb geleerd.

Linda neemt echt de tijd voor je: eerst in een uitgebreide kennismaking en later – als het klikt – in de 1 op 1 sessies. Ik raad haar zeker aan als life coach.

 

Ashna Birtantie – Rabobank

Vorig jaar nam ik na het lezen van het boek ‘Golven van Geluk’ contact op met Linda. Het boek en de methodiek spraken mij heel erg aan; stel je voor visualisatie die leidt tot manifesteren van je doelen! Door middel van doorvragen en diverse technieken heb ik duidelijk voor mezelf kunnen formuleren welke doelen ik wil bereiken. Door de sessies met Linda heb ik handvatten gekregen krachtiger en positiever in het leven te staan. Linda geeft je een gevoel dat alles bespreekbaar is en geen doel onhaalbaar. Het traject met Linda heeft mij doen inzien dat alles begint met een positieve mindset en vertrouwen in jezelf.

Rabobank
Fardoe Boonen

Interessant en leerzaam boek om meer te weten te komen over hoe kwantumfysica en neurowetenschap jouw persoonlijk en zakelijk geluk kan beïnvloeden. Het boek geeft je praktische handvatten en een stappenplan (het Envision Your Future-model) om er zelf mee aan de slag te gaan. Door het enthousiasme, waarin Linda je als lezer meeneemt door de theorieën en het model, raak je geïnspireerd om het direct vanuit je “luie” stoel toe te passen. Kortom, een echte aanrader, lezen dus..

1 2 3