Selecteer een pagina

Training Envision Your Future

In de training Envision Your Future word jij in groepsverband in meerdere dagen verspreid over 9 maanden, klaargestoomd om envision your future letterlijk in je leven te gaan integreren. Wat levert het op? Dat jij je ideale leven gaat leiden die jij voor ogen hebt.

Hoe ziet het eruit?

Wat houdt het in:

Drie keer drie dagen verspreid over 9 maanden;
In een kleine groep van maximaal 12 personen;
Werk jij aan:
Inzicht in je eigen conditionering;
Inzicht in wat voor jouw persoonlijk geluk en zakelijk succes inhoudt;
Ga je aan de slag met een nieuwe conditionering die helpend is bij jouw ideale leven;

Creëer je je eigen affirmaties en je eigen envision board die jou gaan helpen bij het gewenste leven voor persoonlijk geluk en zakelijk succes
.

 Daarnaast neem ik je in deze 9 dagen mee in de werking van ons brein, hoe conditionering tot stand komt en wat het met je doet, waarom we denken controle te hebben maar dat in werkelijkheid helemaal niet hebben (tenzij je hier bewust mee aan de slag gaat middels bijvoorbeeld de Envision Your Future training) en hoe je die controle terug kunt nemen door je brein bewust te beïnvloeden middels affirmaties en visualisatie. Dit alles met een wetenschappelijke onderbouwing.

Na deze training ben je een ander mens en heb jij controle over jouw ideale leven!

Ben je overtuigd?

Ben je geïnspireerd geraakt om deel te nemen aan de training Envision Your Future? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.