Training Golven van geluk

Ontdek jouw innerlijke potentieel en kracht, ontwikkel nieuwe patronen, bereik jouw doelen en leef je droomleven.

Een praktische, inspirerende en toegankelijke training met héel veel impact. Gebaseerd op het boek Golven van geluk. We bieden deze training in twee vormen aan, afhankelijk van jou als persoon. 

 

Golven van geluk

Wat is het?

De training Golven van geluk is een drie daagse transformerende training. Waarom?

 1. Omdat je gaat inzien waar je nu staat en waar je heen wilt en wat jou belemmert om jouw droomleven te gaan leven. Wat zit er echt onder waarom je niet doet wat je het allerliefste zou doen? 
 2. Omdat het je ongelofelijke inzichten gaat geven over jou als persoon in relatie tot het universum. Wanneer je dat begrijpt, kan de magie beginnen.
 3. Omdat je leven daarna nooit meer hetzelfde zal zijn omdat jij alle kennis en tools hebt om je droomleven te gaan leven. 

Stel je voor….
Dat je je ogen sluit en dat je mag weg dromen naar een werkelijkheid waar alles mogelijk is. Hoe zou die er dan uitzien? Wat zou je doen? Met wie zou je zijn? Waar zou je zijn? En stel nou dat het niet alleen bij een droom mag blijven, maar dat het werkelijkheid zou kunnen worden? Hoe fijn zou dat zijn? In de training Golven van geluk ga je inzicht krijgen in jouw droomleven en hoe je dat kunt realiseren. Vanuit visie, vrijheid en vertrouwen. Je krijgt de tools aangereikt om van ‘geleid te worden door de omstandigheden’ – het overkomt mij allemaal – naar zelfleiderschap waarbij je leert en ervaart het stuur weer zelf in handen te nemen. Je krijgt nieuwe mogelijkheden aangereikt om je realiteit positief te beïnvloeden. En dat alles met een wetenschappelijke waarom de manier waarop je denkt, doet en praat, je realiteit beïnvloedt.

Voor wie is de training?

 1. Voor iedereen die het gevoel heeft dat er meer uit zijn/haar leven te halen valt.
 2. Voor iedereen die vastloopt en niet helemaal lekker in zijn vel zit. Is dit wel echt wat ik wil?
 3. Voor iedereen die nu eens echt verandering wil maar zelf de discipline heeft om met de inzichten, kennis en tools aan de slag te gaan. 

Wat houdt het in?

 • Drie dagen training op een inspirerende locatie.
 • Met een groep van maximaal 20 personen. 
 • Je gaat naar huis met directe handvatten en hulpmiddelen om de transformatie te gaan maken. 
 • Het boek Golven van geluk krijg je als naslagwerk mee naar huis.

Praktisch

Data: 17, 18 en 19 mei

Investering: 1.888,- euro inclusief BTW.

Golven van geluk – Exclusive

Wat houdt de Exlusive in?

De training Golven van geluk – Exclusive, is een intensieve en diepgaande training waarna je leven nooit meer hetzelfde is. Waarom?

 1. Omdat je gaat inzien waar je nu staat en waar je heen wilt en wat jou belemmert om jouw droomleven te gaan leven. Wat zit er echt onder waarom je niet doet wat je het allerliefste zou doen? 
 2. Omdat het je ongelofelijke inzichten gaat geven over jou als persoon in relatie tot het universum. Wanneer je dat begrijpt, kan de magie beginnen.
 3. Omdat je leven daarna nooit meer hetzelfde zal zijn omdat jij alle kennis en tools hebt om je droomleven te gaan leven. 

Stel je voor….
Dat je je ogen sluit en dat je mag weg dromen naar een werkelijkheid waar alles mogelijk is. Hoe zou die er dan uitzien? Wat zou je doen? Met wie zou je zijn? Waar zou je zijn? En stel nou dat het niet alleen bij een droom mag blijven, maar dat het werkelijkheid zou kunnen worden? Hoe fijn zou dat zijn? In de training Golven van geluk ga je inzicht krijgen in jouw droomleven en hoe je dat kunt realiseren. Vanuit visie, vrijheid en vertrouwen. De Exclusive gaat nog een stapje dieper. Verandering in je patronen en conditionering heeft tijd nodig. Dat is niet van de ene op de andere dag. Waar je bij de training Golven van geluk na de driedaagse training zelf aan de slag gaat met alle inzichten, kennis, tools en hulpmiddelen, krijg je bij de Exclusive extra begeleiding. Door twee terugkomdagen, de intervisie groep en de 1-op-1 sessie word je intensief begeleid, waardoor terugvallen in oude patronen niet snel gebeurd. 

Voor wie is de Exclusive?

 1. Voor iedereen zoals beschreven bij de Golven van geluk training.
 2. Voor iedereen die van zichzelf weet dat hij/zij dat extra zetje in de rug nodig heeft om de veranderingen daadwerkelijk te blijven doen en te blijven volhouden. 
 3. Voor iedereen die verbinding met een kleine groep mensen, die zich op hetzelfde punt in het leven bevinden, zoekt. 

Wat houdt het in?

 • Vijf dagen training verspreid over drie blokken.
 • Intervisie tussen de blokken met een interactieve kleine community. 
 • Een 1-op-1 sessie met een van de trainers.
 • Het boek Golven van geluk als naslagwerk.

Praktisch

Data: 17, 18 en 19 mei, 18 juni en 7 juli

Investering: 2.888,- euro inclusief BTW.

Wie zijn de trainers?

Linda Dronkers-Steijn

Linda is auteur van het boek ‘Golven van geluk – Persoonlijk geluk en zakelijk succes met kwantumfysica en neurowetenschap’, spreker, trainer en ondernemer. Na 11 jaar in de financiële sector te hebben gewerkt, heeft zij zich verdiept in persoonlijke groei en het vormgeven van je eigen werkelijkheid met een wetenschappelijke onderbouwing.

 

Herman Cornet

Herman heeft een achtergrond als HRM-professional, managementconsultant en interim-manager in verschillende profit– en non-profitorganisaties. Na een wereldreis in 1998 heeft hij zijn hart gevolgd en is hij trainer en coach geworden. Herman heeft ruime ervaring in het geven van trainingen op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. 

https://www.hermancornet.nl

Ben je overtuigd?

Ben je geïnspireerd geraakt om deel te nemen aan de training Golven van geluk (-Exclusive)? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.