Linda Dronkers-Steijn

Mijn naam is Linda Dronkers-Steijn, oprichtster van Envision Your Future. Ik ben mijn loopbaan gestart in de financiele sector waar ik 11 jaar heb gewerkt in verschillende functies. In mijn laatste rol als manager raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het handelen en de drijfveren van de mensen waar ik mee werkte.

Een coachopleiding gaf mij de mogelijkheid om mijn capaciteiten om mensen te helpen te vergroten. Mede door deze coachopleiding kwam ik in aanraking met verschillende vakgebieden rondom coaching en zelfhulp, waaronder Touch of Matrix, EFT, NLP en hypnose. Door verdieping in deze methoden belandde ik van de ene in de andere bijzondere ervaring op het gebied van zelfontwikkeling. Ik zag voor mijn ogen hele bijzondere processen bij mensen voltrekken waar ik met mijn bankiersbrein niet bij kon! Maar het gebeurde. Ik zag het en ik ervoer het zelf! Bovendien kwam ik in aanraking met de wet van de aantrekkingskracht.

Een wet die eigenlijk zegt; waar je je aandacht op richt, dat groeit. Letterlijk. Dus waar richt jij je aandacht op?

Door hier zelf bewust van te zijn en het concreet toe te passen door mijn gedachten bewust te sturen, veranderde mijn leven compleet! In positieve zin! Ik begon meer rust en meer vertrouwen te ervaren. Daarnaast ging mijn leven van (risico)beheersing en acteren vanuit controle naar (financiele) vrijheid, vertrouwen en leven in overvloed! Ik besloot om uit de financiele wereld te stappen en mij volledig te richten op het coachen en trainen van andere mensen om hen, net als ik zelf, hun droomleven voor zich te laten zien en hun droomleven te gaan leiden: Envision Your Future!

“Alles is mogelijk, de enige begrenzing is je eigen gedachte.”

Van mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en welzijn heb ik mijn werk gemaakt. Naast mijn werk geniet ik privé van een prachtig gezin met een top vent en drie fantastische kinderen en lieve familie en vrienden om mij heen.