Linda Dronkers-Steijn

Mijn naam is Linda Dronkers-Steijn, oprichtster van Envision Your Future en het Manifestatie Magazine. Ik ben mijn loopbaan gestart in de financiele sector waar ik 11 jaar heb gewerkt in verschillende functies. In mijn laatste rol als manager raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het handelen en de drijfveren van de mensen waar ik mee werkte.

Een coachopleiding gaf mij de mogelijkheid om mijn capaciteiten om mensen te helpen te vergroten. Mede door deze coachopleiding kwam ik in aanraking met verschillende vakgebieden rondom coaching en zelfhulp, waaronder Touch of Matrix, EFT, NLP en hypnose. Door verdieping in deze methoden belandde ik van de ene in de andere bijzondere ervaring op het gebied van zelfontwikkeling. Ik zag voor mijn ogen hele bijzondere processen bij mensen voltrekken waar ik met mijn bankiersbrein niet bij kon! Maar het gebeurde. Ik zag het en ik ervoer het zelf! 

Bovendien kwam ik in aanraking met de wet van de aantrekkingskracht. Een wet die eigenlijk zegt; waar je je aandacht op richt, dat groeit. Letterlijk. Dus waar richt jij je aandacht op? Door hier zelf bewust van te zijn en het concreet toe te passen door mijn gedachten bewust te sturen, veranderde mijn leven compleet! In positieve zin!

waarondIk was altijd gewend geweest om heel hard te werken en alles heel serieus te nemen. Ik begon ineens meer rust en meer vertrouwen te ervaren. Meer te genieten. Daarnaast ging mijn leven van (risico)beheersing en acteren vanuit controle naar vrijheid en vertrouwen!

Ik besloot om uit de financiele wereld te stappen en mij volledig te richten op mijn eigen persoonlijke groei en dat van anderen middels coaching en het trainen van andere mensen om hen, net als ik zelf, hun droomleven voor zich te laten zien en hun droomleven te gaan leiden: Envision Your Future!

Inmiddels is het niet alleen bij coaching en training gebleven. Als je hiermee gaat werken, ga je steeds dichter komen bij je werkelijke missie. Dat heeft er bij mij toe geleid dat ik een boek heb geschreven en het Manifestatie Magazine heb opgezet. Want het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen te inspireren om authentieker te leven. Een leven te leiden vanuit positiviteit, vrijheid en eenheid. Inmiddels doe ik geen persoonlijke coaching meer, maar deel ik mijn kennis via verschillende platformen, events en trainingen.

“Alles is mogelijk, de enige begrenzing is je eigen gedachte.”

Van mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en welzijn heb ik mijn werk gemaakt. Naast mijn werk geniet ik privé van een prachtig gezin met een geweldige man en drie fantastische kinderen en lieve familie en vrienden om mij heen.